Støt HurtigHistorie

Hos HurtigHistorie leverer vi gratis undervisningsmateriale til historieundervisningen. Vi ønsker nemlig ikke at gemme vores artikler bag betalingsmure eller gøre dem tilgængelige som abonnement. Det kan lade sig gøre, fordi vi driver HurtigHistorie som et fritidsprojekt ved siden af vores daglige arbejde, studier mm.

Men der er naturligvis nogle udgifter ved at drive denne hjemmeside. F.eks betaling for domæne, hosting og diverse certifikater mm. Vi har derfor besluttet os for, at vi vil bringe nogle små reklamer på siden i form af forslag til yderligere litteratur om de emner vi beskriver. Oftest vil der være tale om det materiale vi selv har benyttet til research af artiklerne.

Reklamelinks vil ALTID blive markeret så det er tydeligt at se, at der er tale om reklame. Vi udvælger selv hvilke sider og produkter vi reklamerer for. Og der vil udelukkende være tale om produkter, der er relevante for sidens indhold.

Hvis du ønsker at støtte os kan du foretage køb på en af følgende sider (listen udvides løbende). HurtigHistorie.dk vil så modtage procenter af det beløb du køber for:

SAXO.dk

Arnold Busck