Om HurtigHistorie

Hvad er HurtigHistorie
HurtigHistorie er tænkt som et redskab til undervisere indenfor historiefaget, elever og alle med en interesse for emnet. Det er vores intention, at HurtigHistorie skal være præcis det, som navnet antyder: Hurtig Historie. Hurtige og overskuelige gennemgange af historiske emner, der giver læseren vigtig baggrundsviden på et øjeblik.

Artiklerne vil være overskuelige, interessante og lette at gå til for elever og lærere i både folkeskolens ældste klasser og på gymnasiet. Det er vigtigt for os at artiklerne er gratis og lette at hente.

Et fritidsprojekt
Projektet HurtigHistorie er en fritidsbeskæftigelse, som vi ikke tjener noget på. Vi laver disse artikler udelukkende fordi vi kan lide det, og fordi vi har lyst. Derfor er det heller ikke sikkert der kommer nye artikler hver uge. Vi deler nye artikler på vores Facebook-side, så snart de er uploadet, og ellers sender vi et nyhedsbrev ud cirka en gang i måneden med opdateringer.

Personerne bag
HurtigHistorie drives af Benjamin Christensen og Betina Alkærsig.

Benjamin er hovedforfatter på HurtigHistorie. Han er uddannet i Historie og Journalistisk formidling fra Aarhus Universitet og har i en årrække arbejdet som freelance skribent på bl.a. Illustreret Videnskab Historie og som gæsteforelæser om historiske emner på gymnasier, universiteter, museer og biblioteker landet over.

Betina står for HurtigHistories administration og er samtidig medforfatter på flere af sidens artikler. Hun studerer til administrationsbachelor, og har en stor interesse for historie og samfundsfag.

Direkte email: benjamin@hurtighistorie.dk eller betina@hurtighistorie.dk