Hjemmeskolen

På HurtigHistorie vil vi gerne hjælpe de familier der under Covid-19 epidemien er nødt til at hjemmeundervise deres børn. Derfor vil vi på denne side forsøge at samle undervisningsmaterialer fra alle de lærere og institutioner, der ønsker at dele.

Det er vores håb, at vi på den måde kan gøre det lidt mere overskueligt for forældre at finde materiale om lige præcis de emner, de skal undervise deres børn i.


Jeg vil gerne dele mit materiale med andre, hvad gør jeg?
Du kan sende dit materiale til os på kontakt@hurtighistorie.dk
Vi vil derefter lægge det på hjemmesiden.

Vi modtager alle former for undervisningsmaterialer – læseplaner, videoer, lydklip – alt der kan tænkes at kunne hjælpe forældre i denne særlige situation.

For at gøre dit materiale så brugbart som muligt for elever og forældre, er det vigtigt at du oplyser hvilke klassetrin materialet er tiltænkt.

Det er vigtigt, at du selv har lavet materialet, da vi gerne vil undgå brud på copyright-lovgivningen.

Vi krediterer naturligvis forfatterne bag materialerne, men kan desværre ikke tilbyde nogen form for økonomisk kompensation for dit materiale, da de meget begrænsede midler denne side tjener ikke engang er nok til at betale for driften af siden. HurtigHistorie køres udelukkende på frivillig basis.

Jeg vil gerne finde undervisningsmaterialer, hvad gør jeg?
Du kan nemt finde gratis undervisningsmateriale ved hjælp af vores søgefunktion her på siden. Søg efter emneord, tidsperioder eller lignende. Vi arbejder på at inddele materialet efter klassetrin, så det bliver nemt for dig, at finde materiale til dit barns niveau.

Hvis du udelukkende ønsker at se de artikler og opgaver, der er blevet indsent til hjemmeskolen af dygtige lærere og historieformidlere, kan du følge dette link: http://hurtighistorie.dk/category/hjemmeskolen/